3 березня по квітень 2024 року на кафедрі ТПХ проводилися заняття за програмою Лабораторного хімічного практикуму для учнів шкіл міста. Юні експериментатори  навчалися як поводитися з речовинами, проводити хімічні експерименти,  спостерігати яскраві хімічні явища.  У програмі взяли участь діти з різних навчальних закладів нашого міста. 27 квітня було проведене заключне заняття!! На ньому діти, як завжди поринули в хімічні процеси, не забуваючи записувати спостереження і свої лабораторні журнали і пройти інтерактивне тестування по темі! А на завершення всі учасники отримали сертифікати з оцінками їх досягнень. Всі заняття проходили в  атмосфері  зацікавленості, доброзичливості  і любові до найкращої науки - Хімії!!!

Чудові діти, яскраві враження, що надихають! Будемо згадувати їх і чекати на наступних заходах! Батьки юних хіміків надсилають подяку нашим викладачам і також сподіваються на нові заходи! Тримаємося разом!

Фото за посиланням

Відгуки батьків учнів:
Дякую за ці курси,синок дуже задоволений)завжди чекав суботу)дуже дякуємо Вам🌸🌹🌺

Дякуємо вам, шановні педагоги, що в такий складний для всіх час ви робите свою справу з натхненням та професійністю, і передаєте любов до знань нашим діточкам!
Щастя вам, здоровʼя і тихого неба! 💙💛

При використанні матеріалів з сайту кафедри теоретичної та прикладної хімії  посилання на ресурс обов'язкове.

Всі права захищені.