Шановні учасники Хімічного лекторію СумДУ!
Сподіваємося, що участь у роботі Хімічного лекторію допомагає вам поглибити свої знання з хімії, отримати нові і краще підготуватися до ЗНО!
Країна потребує спеціалістів- хіміків, їх не вистачає в лабораторіях і на виробництвах і тому спеціальність 102 Хімія серед пріоритетних спеціальностей, яка особливо підтримуються державою! Вже четвертий рік поспіль відкритий набір на спеціальність Хімія на кафедрі теоретичної та прикладної хімії в Сумському державному університеті, не зважаючи на це, наші студенти активно беруть участь у програмах академічної мобільності, і вже зараз проходять стажування за кордоном за спеціальністю. Наш Хімічний лекторій прирівнюється до Підготовчих курсів і учасники його мають можливість взяти участь у заходах, що дозволять їм отримати додаткові бали при вступі на нашу спеціальність 102 Хімія. Серед таких заходів – участь у Контрольній роботі і участь у Олімпіаді СумДУ. За всі ці заходи ви додатково отримуєте рейтингові бали і додаткові бали до ЗНО з предмету.
У зв’язку із тим, що ці заходи, строго контролюються Приймальною комісією, ми просимо вас заповнити онлайн форму учасника Хімічного лекторію із точною інформацією стосовно прізвища, ім’я, по батькові, місця навчання, адреса (електронна обов’язково, бо на неї будуть надходити завдання) і контактний телефон ваш і вашої довіреної особи (батьки).
Окрім того, просимо вас більш активно брати участь в роботі Хімічного лекторію, проходити тести , відвідувати онлайн практичні заняття, брати участь в обговоренні питань, що розглядаються в лекціях.
Ми хочемо знати тих, хто бажає вступити на нашу спеціальність і вже на даному етапі налагодити спілкування і взаємодію! Як завжди чекаємо на вас в нашому Хімічному лекторії! Бо хімія то любов!

https://forms.gle/BGz1aBCKoVninD7VA

 

 

При використанні матеріалів з сайту кафедри теоретичної та прикладної хімії  посилання на ресурс обов'язкове.

Всі права захищені.