09.05.2022
В 2022 Програмі ЄС Еразмус+ виповнюється 35 років!

Я – Влада Муквич Мені на фото 19 і я перебуваю на навчанні за обміном по програмі ERASMUS+ у Словаччині 🇸🇰 в Тренчанському університеті імені Олександра Дубчека.💭Вже завтра моя програма добігає кінця. Це були неперевершені три місяці. За цей час я отримала багато нових знань, що допоможе мені стати гарним фахівцем у своїй галузі👩‍🔬.
Без сумніву це досягнення було б неможливим без кваліфікованих викладачів Факультету Промислових Технологій у Пухові🧪📚. На програмі я познайомилася з чудовими людьми, які, я не сумніваюся, залишаться в моєму серці назавжди.  Крім того, я дізналася багато нового про Словаччину, її історію та культуру. Я вдячна своїм словацьким друзям за їх волонтерську діяльність та допомогу українцям в цей непростий час.
 📍Окрема подяка моїй кафедрі Теоретичної та Прикладної Хімії. Кафедра теоретичної та прикладної хімії-ННЦ "All'хімія" та Сумському державному університету Сумський державний університет ӏ СумДУ ӏ Sumy State University ӏ Sumdu за широкі можливості академічної мобільності для студентів, допомогу та підтримку протягом усього часу програми. 
👍Я вдячний(а) Еразмус+ за можливість представляти свій університет в європейських закладах освіти, познайомитися з новими людьми, отримати незабутній життєвий досвід. 📢Моя порада всім, хто бажає стати справжнім Еразмусівцем: Ваша наполегливість - це шлях до успіху! Ніколи не зупиняється на досягнутому.
Все буде Україна!

 
 

При використанні матеріалів з сайту кафедри теоретичної та прикладної хімії  посилання на ресурс обов'язкове.

Всі права захищені.