25.06.2022 Вітаємо викладача кафедри ТПХ, Большаніну Світлану Борисівну, із успішним закінченням курсу "Загальна хімія: розробка концепції та застосування" на платформі Coursera, в Університеті Райса (Rice University) — приватний дослідницький університет США, який знаходиться в Х'юстоні, штат Техас поблизу Х'юстонського музейного округу та Техаського медичного центру. 
Заснований в 1912 році та названий ім'ям Вільяма Марша Райса — людини, яка вклала усі свої статки в створення вільного університету, який відкрився вже після його смерті. З того часу університет досяг значного успіху в дослідженнях та освіті, підготував безліч видатних випускників, серед яких 81 лауреат стипендійної програма Фулбрайта, 17 лауреатів стипендії Маршалла, 11 лауреатів стипендії Родса, 303 лауреата стипендії Національного наукового фонду[13]. Для своїх масштабів університет має дуже високий рівень науково-дослідницької діяльності з об'ємом фінансування в $95,9 млн. станом на 2010 рік. Університет Райса проводить прикладні дослідження в галузі штучного серця, структурного хімічного аналізу, космічних наук та нанотехнологій. Університет розділений аналогічно моделі Оксфордського та Кембриджського університетів: до його складу входять 11 коледжів та 8 академічних шкіл
Coursera — технологічна компанія, що працює в галузі освіти; заснована професорами інформатики Ендрю Ин та Дафною Коллер зі Стенфордського університету у квітні 2012 року. «Найкращий стартап 2012 року» за версією сайту TechCrunch, співпрацює з університетами з різних країн світу для викладання курсів цих навчальних закладів онлайн. Наразі пропонуються курси в наступних галузях: інженеріягуманітарні наукимедицинабіологіясуспільні наукиматематикабізнесінформатика та інші.

Дякуємо за наполегливе прагнення до навчання та вдосконалення!


ENROLLMENT INFORMATION

Course Name Enrollment Date Paid Y/N Grade Achieved
General Chemistry: Concept Development and Application 2022-04-12 N 88.14

При використанні матеріалів з сайту кафедри теоретичної та прикладної хімії  посилання на ресурс обов'язкове.

Всі права захищені.