10.03.23 Студенти спеціальності 102 Хімія в межах вивчення дисциплін – Фізико-хімічні методи аналізу,  та Контроль якості продуктів харчування та об’єктів довкілля відвідали ДП "СУМИСТАНДАРТМЕТРОЛОГІЯ". Науково-технічний потенціал підприємства дозволяє на високому якісному рівні виконувати роботи, пов'язані з метрологією, стандартизацією і підтвердженням відповідності.

Підрозділи центру оснащені сучасним обладнанням і засобами вимірювань. До скдаду центру входять лабораторії основних фізико-хімічних методів аналізу, лабораторія хроматографічних методів, токсикологічна лабораторія, випробувальна лабораторія харчової та сільськогосподарської продукції, група радіологічних вимірювань.

Студенти виявили зацікавленість в можливості пройти практичну підготовку на даному підприємстві, навчитися на практиці працювати на сучасних приладах та освоїти нові методи аналізу різних речовин та продуктів.

Дякуємо керівництву центру за можливість нашим студентам  ознайомитися із лабораторіями та обладнанням, поспілкуватися із фахівцями, що працюють за найсучаснішими стандартами і методиками визнаними в Євросоюзі.

 

При використанні матеріалів з сайту кафедри теоретичної та прикладної хімії  посилання на ресурс обов'язкове.

Всі права захищені.