03.10.2023, о 18.00 відбулась зустріч із випускницею кафедри ТПХ 2023 року Яровою Тетяною Юріївною, яка працює у ТОВ "ВП"ПОЛІСАН". Зустріч проведена в он-лайн форматі, щоб забезпечити комфорт та захист учасників у воєнний час. Запрошеними були здобувачі освіти 1-2 курсів спеціальності 102 Хімія.

На першому етапі події, після знайомства, Тетяна Юріївна розповіла про підприємство на якому вона працює, показала відеоролик про його діяльність як до війни, так тяжкі воєнні часи, та невичерпне прагнення до оновлення після втрат, оскільки компанія є лідером регіону, то розповідь про виробничі потужності, і особливо про лабораторні можливості захопила присутніх.

Другий етап – складався із численних запитань до гості: студенти другого курсу питали про складнощі та особливості при написанні дипломної роботи, першачки про те, які дисципліни краще вчити; про оплату праці, про те, які перспективи кар'єрного росту є в компанії, про те як познайомились з майбутніми роботодавцями, чи були інші пропозиції щодо працевлаштування, тощо. на всі питання Тетяна Юріївна дала розлогі і змістовні відповіді, особливо підкреслюючи необхідність якісної підготовки, навчання різним дисциплінам, і як настанова молодшим курсам прозвучали слова про те, що кар'єру варто починати з 1-2 курсів через написання статей, відвідування конференцій, глибоке занурення в наукову роботу кафедри, участь у виконанні наукових тем, максимальне оволодіння практичними навичками роботи хіміка. 

Дякуємо Тетяні Юріївні особисто, та всьому колективу ТОВ "ВП"ПОЛІСАН" за надану можливість доторкнутися до яскравого світу Вашої компанії, за швидке реагування на потреби кафедри і незмінну співпрацю в усіх напрямках! 

 

При використанні матеріалів з сайту кафедри теоретичної та прикладної хімії  посилання на ресурс обов'язкове.

Всі права захищені.