04.01.2024  року Відбулось нагодження учасників VІ Зимової школи юного хіміка.

Впродовж всіх занять учні сумлінно відповідали на питання вікторини, що стосувалася хімічних основ досліджуваних процесів та понять. Оскільки вік учасників школи варійований, то питання були спрямовані на знання  отримані протягом заняття, спостережливість учнів, вміння аналізувати щойно отриману інформацію. Додаткові бали також можна було здобути в укритті при розгадуванні хімічних сканвордів. Підбивши підсумки, ми отримали 10 переможців  із 53 учасників цьогорічної школи.

Хочемо подякувати незмінним, щедрим і винахідливим спонсорам -- ТОВ "ВП"ПОЛІСАН" та ТОВ "Кусум фарм", які уже 6 років забезпечують переможців школи якісними й коштовними призами. Крім того, всі учні  школи, отримали заохочувальні призи.

Дякуємо за участь, підготовку та проведення цьогорічної школи всім причетним: по-перше, нашим любим спонсорам ТОВ "Кусум фарм" та ТОВ "ВП"ПОЛІСАН", по-друге, колективу Департаменту доуніверситетської освіти та профорієнтаційної роботи СумДУ;  по-третє,  всім викладачам, студентам  та лаборантам кафедри ТПХ; та, особливо, студентам-викладачам:  завдяки вашим зусиллям та невичерпному оптимізму, роботоздатності та стресостійкості це свято стало яскравим феєйверком у непрості воєнні часи. Бажаємо всім причетним миру, злагоди і натхнення в роботі та житті!

 І місце Безбабний Ігор Андрійович, 15 років , 9 клас, школа 29

ІІ місце Яновський Володимир Олександрович, 14 років, 9 класс, 1 Гімназія

ІІІ місце Каравай Іван Олександрович, 13 років, 8-А клас, 17 школа

ІV-X місця: Білявський Давід Олександрович, Пономарьова Альбіна Віталіївна, Макеєва Анастасія, Ольховик Аліна Володимирівна, Галаева Залина Тимурівна, Токар Марія Романівна, Колесник Анна Володимирівна.

Світлини з нагородження за покликанням

При використанні матеріалів з сайту кафедри теоретичної та прикладної хімії  посилання на ресурс обов'язкове.

Всі права захищені.