18.05.2024 року відбувся День науки!
Ректор привітав викладачів, науковців, аспірантів, докторантів, студентів та співробітників Сумського державного університету з Днем науки! Це свято об'єднує всіх, хто присвятив своє життя науці, дослідженням і відкриттям. Зауважив, що знання, наполеглива праця та інноваційні ідеї є запорукою успіху нашого університету і всієї країни.

СумДУ з року в рік демонструє високі результати і впевнено тримає лідерські позиції серед закладів вищої освіти України. Наші науковці виграють престижні міжнародні гранти, співпрацюють з відомими компаніями і організаціями, здобувають нагороди на світовому рівні. Це свідчить про високий рівень компетентності та професіоналізму нашої наукової спільноти.

Незважаючи на виклики сьогодення, ми продовжуємо активно працювати над унікальними дослідженнями, які сприяють розвитку науки і технологій в Україні та світі. Університет забезпечує всебічну підтримку наукової діяльності, що дозволяє нашій спільноті реалізовувати найамбітніші проєкти.

Якименко Дмитро, здобувач освіти третього курсу спеціальності 102 Хімія  зазначив, що "Під час зустрічі "Віч-на-віч з ректором" ми, як студенти, могли поставити ректору будь-які питання, що стосуються навчання, роботи підрозділів та СумДУ вцілому. Студенти підготували дуже багато важливих питань та підняли проблеми, на які слід звернути увагу. Після зустрічі студенти отримали відповіді на питання, а Василь Данилович – задоволення від спілкування зі студентами та небайдужості здобувачів, які переймаються за якість освіти. Подібні зустрічі сприяють покращенню комунікацієї між адміністрацією та здобувачами і є підтвердженням студентоцентризму в СумДУ."

При використанні матеріалів з сайту кафедри теоретичної та прикладної хімії  посилання на ресурс обов'язкове.

Всі права захищені.