24-25 червня на базі кафедри ТПХ працювала онлайн ІІ літня школа юного хіміка. Такий формат ми спробували вперше і для справжніх хіміків він також виявився цікавим і корисним. Заняття проводилися у формі веб-конферецій. Під час занять викладачі використовували відео хімічних експериментів, які були зроблені на кафедрі ТПХ. Також за допомогою співробітників центру технологій електронного навчання Сумського державного університету відділу було знято та змонтовано відео дослідів у казковому форматі.
Наприкінці двохденного марафону хімічних занять учасникам було запропоновано пройти тестування, за результатами якого визначено переможців:
Ткаченко Олександр (учень 9 класу  ЗЗСО №26  Сумської міської ради) - І місце

Снагощенко Ірина (учениця 9 класу  КУ ССШ № 10 им.А.Бутка.  м.Суми) - ІІ місце

Ольховик Анна (учениця 10 класу Гімназія №1, м.Суми ) - ІІІ місце.

Переможці будуть нагороджені призами від спонсора.
Гарні результати у тестуванні показали також такі учні: Корнієнко Валерія, Янішевська Владислава, Голубкова Софія, Балагуровська Аліса, Хайлук Єгор, Яновський Володимир та Семиліт Анастасія.
Відзначимо високий рівень виконання тестового завдання Семиліт Анастасії – учениці 5 класу, адже вивчення хімії для неї розпочнеться лише через 2 роки. Вітаємо всіх учасників літньої школи. Чекаємо на заняттях зимової школи юного хіміка 2021!
 

При використанні матеріалів з сайту кафедри теоретичної та прикладної хімії  посилання на ресурс обов'язкове.

Всі права захищені.